Quantum Touch

Het hebben van klachten en ongemak is een teken van onbalans in je lichaam. Veel van deze problemen ontstaan door een scheefstand van je rugwervels. Een scheefstand zorgt ervoor dat er energieblokkades optreden en die hebben op hun beurt tot gevolg dat je zenuwen niet optimaal functioneren, met alle gevolgen van dien. De zenuwen in je lichaam moeten ongestoord hun werk kunnen doen om je lichaam van de benodigde energie te voorzien. Bij klachten kan het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam worden ingezet om het ongemak dat je ervaart te verminderen via Quantum Touch. Hiermee voorkom je ingrepen van buitenaf en ben je op een natuurlijke manier bezig om jouw lichaam weer in balans te krijgen.

Energie en trilling

Bij de healing wordt uitgegaan van het principe dat elk levend wezen bestaat uit energie dat is voorzien van een zekere trilling. Zelfs de organen hebben elk een specifieke trilling. Is deze trilling te laag en dus niet op orde, dan kunnen hierdoor klachten ontstaan. Er wordt dan gesproken over ‘niet in de goede trilling zijn’ en daarbij kan de therapeut met de inzet van Quantum Touch uitkomst bieden. Hoe hoger de trilling, hoe positiever jij bent. Bij een lage trilling wordt je energetische vibratie belemmerd door emoties als verdriet, schuld en schaamte. De waardes van trilling variĆ«ren in score van 0 tot maar liefst 1000. Er zijn verschillende niveaus met elk hun eigen trillingsniveaus. Een aantal voorbeelden zijn:

 • verdriet :75
 • verlichting: 700-1000
 • schuld: 30
 • liefde: 500
 • angst: 100

Positieve emoties en gevoelens scoren dus aanmerkelijk beter dan negatieve gevoelens. Door de trilling weer op niveau te krijgen, sta jij positiever in het leven en verminderen je klachten.

Behandeling Quantum Touch

Het begin van een behandeling bestaat altijd uit het controleren van de scheefstand van de rugwervels en het corrigeren of rechtzetten hiervan. Het doel van deze therapievorm is het verkrijgen van aandacht voor je bewustwording en je ademhaling. Om het lichaam in staat te stellen zichzelf te herstellen, moet deze genezingskracht worden gestimuleerd. Via ademhaling en visualisatie- of meditatietechnieken wordt de energietrilling in de hand van de therapeut via zachte aanraking op jouw pijnplek gelegd. Dit met het doel jouw lichaam de hogere trilling over te laten nemen. Hierdoor kan veel effect op jouw lichaam worden uitgeoefend. Het is zelfs mogelijk met behulp van de quantum energie de anatomisch juiste stand van je gewrichten en botten te herstellen.

Openstellen voor laten lezen van je energie

Voor jou is het belangrijk dat jij je echt open kunt stellen voor deze behandeling. Alleen dan kan je de energie toe te laten en je energie laten lezen door de therapeut. Als dit lukt, kan de therapeut tot de diepere oorsprong van jouw problemen komen en van hieruit toewerken naar de oplossing. Natuurlijk zal de therapeut aan jou omschrijven welke energie wordt waargenomen tijdens de behandeling. Weten waar jouw problemen vandaan komen, geeft het inzicht dat nodig is om tot een oplossing te komen. Als onderdeel van de alternatieve geneeskunde gebruikt Quantum Touch healing een lichamelijk level, maar ook een geestelijk level om klachten vanuit de basis op te heffen.

Quantum Touch level lichamelijk

Bij het eerste fysieke level worden lichamelijke klachten behandeld die qua intensiteit en invloed sterk uit elkaar lopen, zoals:

 • rugklachten
 • scoliose
 • hernia
 • maag- en darmklachten
 • spierpijn
 • aambeien
 • hoge bloeddruk

De invloed van spierpijn is op je lichaam van andere orde dan een vergroeide ruggegraat, zoals dat bij scoliose het geval is. Het in kaart brengen van de impact van jouw fysiek ongemak is daarom essentieel voor een goede behandeling.

Quantum Touch level mentaal

Bij deze vorm van therapie wordt meer gekeken naar je diepste verlangens, wensen en dromen. Dit level is dus gericht op je mentale toestand. Lichaam en geest moeten in balans zijn om zonder problemen kunnen functioneren. Zelfs als je geen lichamelijke problemen zou voelen, kan jouw mentale toestand van grote invloed zijn op je gesteldheid. Bij verstoringen van traumatische of emotionele aard kan deze behandeling van binnenuit plaatsvinden. Dit gebeurt op een voor jou niet-belastende manier. De behandeling helpt jou om los te komen van de psychische belasting die je ervaart. Het is daarom goed mogelijk dat je emoties voelt tijdens de behandeling, omdat je dingen los kunt laten en meer in het hier en nu bent. Het kan je helpen als jij te maken hebt met klachten als:

 • burn-out
 • depressie
 • emotionele onbalans

Factoren die van invloed zijn op het herstel

Het effect van de therapie is onder meer afhankelijk van de mate waarin jij belemmerende factoren los kunt laten. Daarnaast hebben de verschillende factoren invloed op de manier waarop jij herstelt en de snelheid waarmee jij geneest. Deze factoren zijn:

 • openstellen voor genezing op diep niveau (al dan niet bewust)
 • giftige stoffen en ophoping van afvalstoffen
 • emoties, overtuigingen en gedachtegang
 • tijd voor het herstel
 • behoeften en voedingstekorten

Laat jouw leven niet langer in het teken staan van problemen en klachten en maak een afspraak om met behulp van Quantum Touch jouw lichaam en geest weer op de rit te krijgen. Je ervaart de kracht van je eigen lichaam en dat geeft vertrouwen in het herstelproces.